Home » , , , , , , » FOTBAL: Universitatea și Juventus Toflea joacă în deschiderea etapa a III-a din Liga 4

FOTBAL: Universitatea și Juventus Toflea joacă în deschiderea etapa a III-a din Liga 4Liga a IV-a Galați continuă la finalul săptămânii cu jocurile din etapa a III-a. Meciurile sunt programate să se dispute pe parcursul a două zile, sâmbătă, 16 și duminică, 17 septembrie. În deschiderea etapei, sâmbătă, de la ora 12.00, Universitatea Dunărea de Jos va juca cu cei de la Unirea Braniștea. Meciul este programat să se dispute pe stadionul ”Dunărea”, începând cu ora 12.00. De la aceeași oră, la Brăhășești, Juventus Toflea va primi replica gălățenilor de la Quantum Club. 

Jocurile de duminică vor începe de la ora 12.00 și se vor disputa după programul: Zimbrul Slobozia Conachi - Muncitorul Ghidigeni, Gloria Ivești - Agrostar Tulucești, Avântul Drăgănești - Viitorul Umbrărești, Viitorul Costache Negri - Victoria Independența. Avântul Vânători - stă.  

Echipa Universității conduce în Liga a IV-a, după două etape, cu șase puncte, golaveraj 10 - 1. Victoria Independența este pe doi cu șase puncte, golaveraj 4 - 0, podiumul este completat de Gloria Ivești cu patru puncte. În subsol, Juventus Toflea, Avântul Vânători și Avântul Drăgănești sunt fără puncte după primele două etape.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger