Home » » HANDBAL: CSU Danubius debutează în Liga Florilor cu derby-ul Dunării de Jos

HANDBAL: CSU Danubius debutează în Liga Florilor cu derby-ul Dunării de JosEchipa de handbal feminin de la CSU Danubius are programat în acestă perioadă debutul în actuala ediție a Ligii Naționale de Handbal Feminin (LNHF) Liga Florilor. În primele două etape CSU Danubius va juca pe teren propriu. Prima dată miercuri, 6 septembrie, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor ”Dunărea”, handbalistele de la Danubius vor debuta în actuala ediție a Ligii Florilor chiar cu derby-ul Dunării de Jos, contra handbalistelor de HC Dunărea Brăila. 

Cele două adversare de miercuri s-au întâlnit de două ori în pauza competițională, iar cele două jocuri, unul la Galați, unul la Brăila, a fost câștigat de echipa din Brăila, grupare ce sezonul trecut a încheiat Liga Națională pe locul doi. Jocul de miercuri din ”Polivalentă” va fi arbitrat de cuplul bucureștean Manea - Iliescu. După jocul cu echipa din Brăila sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 18.00, CSU Danubius, va juca, la Sala Sporturilor ”Dunărea”, cu CSM Slobozia, în etapa a II-a din Liga Florilor.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger