Home » , , » HANDBAL: CSU Danubius a pierdut la Roman - în Liga Florilor

HANDBAL: CSU Danubius a pierdut la Roman - în Liga FlorilorEchipa feminină de handbal CSU Danubius a înregistrat a doua înfrângere consecutivă în Liga Florilor, Liga Națională de Handbal Feminin. În etapa a treia din LNHF fetele de la CSU au jucat la Roman, cu CSM, echipă ce evoluează în Cupa EHF. Jocul a fost pierdut de CSU Danubius, scor 25 - 17.

La pauză gazdele au intrat în avantaj, scor 15 - 10. Danubius a început greu meciul și a marcat prima oară în minutul 5, la scorul 4 - 0, pentru gazde. Echipa gălățeană a început să conteze în atac după minutul 22, când a reușit să marcheze de șapte opri consecutiv. De la 5 - 15 s-a apropiat la doar trei goluri, scor 12 - 15. Imediat echipa din Roman a replicat cu patru goluri consecutive s-a desprins la 19 - 12, avans destul de mare pentru ca CSU să îl poată recupera. Cea mai bună marcatoare de la CSU Danubius a fost Elena Livrinikj. 

Pentru echipele din Liga Florilor urmează o pauză destul de lungă. Sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 16.00, CSU Danubius va juca pe teren propriu, în etapa a parta din LNHF, cu Măgura Cisnădie. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger