Home » , » HOCHEI: ”Dublă” amicală la Gheorgheni pentru Dunărea

HOCHEI: ”Dublă” amicală la Gheorgheni pentru DunăreaDupă cele două jocuri amicale disputate la Miercurea Ciuc, cu cei de la Sport Club, hocheiștii de la Dunărea vor susține vineri și sâmbătă, 8 - 9 septembrie, în ambele zile începând cu ora 18.30, alte două jocuri de verificare. Echipa pregătită de Cornel Chiriță și Vitali Donika va juca tot în Harghita, la Gheorgheni, cu cei de la Progym. 

Din cauza filmărilor peliculei "Queen of Ice" ("Regina gheţii"), de la Patinoarul Dunărea, hocheiștii gălățeni sunt în cantonament la Miercurea Ciuc. În primele două jocuri de verificare din acest sezon Dunărea a pierdut, scor 4 - 6 și 3  -7, cele două jocuri cu SC Miercurea Ciuc.   

În prima etapă din noua ediție a Campionatului Național Dunărea va juca la Brașov, ”Patinoarul Olimpic”, 15 - 16 septembrie, cu cei de la Steaua București, joc în care cei de la Steaua sunt considerate gazde. La Galați primele meciuri din noul sezon sunt programate pentru 18 - 19 septembrie, cu cei de la Corona Brașov.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger