PUBLICITATE

Home » , » HOCHEI: Vineri, la Brașov, Dunărea debutează în Campionatul Național

HOCHEI: Vineri, la Brașov, Dunărea debutează în Campionatul NaționalHocheiștii seniori de la Dunărea au programat pentru vineri, 15 septembrie debutul în actuala ediție a Campionatului Național. De la ora 18.30, la Brașov, Patinoarul ”Olimpic” echipa pregătită începând din acest sezon de Cornel Chiriță și Vitali Donika va juca cu cei de Steaua Rangers București. Va fi primul meci din prima etapă dublă a sezonului pentru Dunărea, al doilea joc urmând să se dispute a doua zi sâmbătă, 16 septembrie, tot la Brașov, de la ora 18.30 13.30.

În actuala ediție a Campionatului Național cei de la Steaua au susținut două jocuri duble, cu cele două echipe care activează în Erste Liga - fosta Ligă Mol, Corona Brașov și SC Miercurea Ciuc, toate cele patru jocuri au fost pierdute de Steaua, 3 - 10 și 2 - 9 cu Corona Brașov, 2 - 11 și 4 - 10 cu SC Miercurea Ciuc.  

Dunărea a acoperit pauza competițională cu un stagiu de pregătire la Miercurea Ciuc, gruparea gălățeană a părăsit arena din bulevardul George Coșbuc pe perioada filmărilor la pelicula  "Queen of Ice" ("Regina gheţii"). În cadrul cantonamentului de la Miercurea Ciuc, pe lângă pregătirea specifică de pe gheața Patinoarului ”Vakar Lajos” gălățenii au susținut patru jocuri de  verificare cu cele două echipe de seniori harghitene, Sport Club Miercurea Ciuc și Progym Gheorgheni. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger