Home » , » HOCHEI: Week - end cu jocuri la Miercurea Ciuc pentru Dunărea

HOCHEI: Week - end cu jocuri la Miercurea Ciuc pentru Dunărea


Hocheiștii seniori de la Dunărea au programate în finalul acestei săptămâni două jocuri în Campionatul Național. Echipa pregătită de Cornel Chiriță și Vitalii Donika se va deplasa la Miercurea Ciuc unde sâmbătă, 30 septembrie, și duminică, 1 octombrie, în ambele zile de la ora 18.30, va juca cu cei de la Sport Club Miercurea Ciuc. 

Pentru echipa gălățeană vor fi jocurile trei și patru din actuala ediție a Campionatului Național, după amânările cu Corona Brașov și Sportul Studențesc. În actuala ediție a CN Dunărea a susținut două jocuri, la Brașov, cu Steaua Rangers, ambele pierdute. Harghitenii au susținut cinci jocuri în actuala ediție din Campionatul Național, toate cinci câștigate (două victorii cu Steaua și Sportul, o victorie cu Progym), drept pentru care ocupă prima poziție în clasamentul la zi 63 de goluri marcate - 9 încasate. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger