Home » , » Iulian Apostol: ”Ne propunem să fin acea echipă care nu de mult bucura sute, mii, poate zeci de mii de oameni”

Iulian Apostol: ”Ne propunem să fin acea echipă care nu de mult bucura sute, mii, poate zeci de mii de oameni”Suporter Club Oțelul a debutat cu o victorie, scor 8- 0, în noul sezon. Directorul de imagine al clubului, Iulian Apostol, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre obiectivul echipei suporterilor în acest sezon.  ”Avem aspirații foarte mari în acest sezon, ne dorim foarte mult să promovăm, este lesne de înțeles, pentru că asta ne-am propus de la început. Asta nu înseamnă că ce ne propunem se și poate întâmpla foarte ușor. Clar ne așteaptă un drum lung, trebuie să fim atenți și clar că ne responsabilizează pe toți, nu numai noi cei din club, toată suflarea gălățeană care se simte parte și  satu cu gândul la Oțelul Galați. Ne propunem să fin acea echipă care nu de mult bucura sute, mii, poate zeci de mii de oameni. Noi cei din conducerea administrativă, cei din executivă, să fim aproape de jucători, de staff-ul tehnic, să simtă in noi nădejdea lor, vom face tot posibilul ca acești jucători, împreună cu staff-ul tehnic, să îndeplinească obiectivul clubului”, a spus Iulian Apostol. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger