Home » , , » Liviu Ciubotariu: ”Sunt câteva comune care vor să intre în competiție din sezonul viitor, să renască fotbalul în comunitățile lor”

Liviu Ciubotariu: ”Sunt câteva comune care vor să intre în competiție din sezonul viitor, să renască fotbalul în comunitățile lor”Președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre dispariția din fotbalul județean a celor de la Fulgerul Smulți. ”Timp de două sezoane s-au luptat cu cei de la Avântul Valea Mărului pentru titlu în Liga a IV-a. La un moment dat erau la egalitate perfectă de puncte, mergeau cap la cap. Doi ani la rând au iești pe locul doi. Domnul primar de acolo a spus că nu găsește jucători serioși. Au încercat cu echipă de jucători în vârstă, semăna cu o echipă de old boys, apoi cu jucători foarte tineri, de la Dunărea, de la LPS, antrenor a fost Eugen Baștină. Domnul primar dorea doar locul unu. Acum se pare că a renunțat. Sperăm ca de la anul, cu noua lege a sportului, să facă echipă”. 

Despre noua lege a sportului Liviu Ciubotariu a declarat că mai mulți reprezentanți ai comunelor și-au manifestat interesul de a reînființa echipe în localitățile lor. ”Avem multe echipe care au întrebat despre noua lege. Nu au reușit să prindă în buget acum, dar acum permite acel 5% pentru sport. Sunt câteva comune care vor să intre în competiție din sezonul viitor, să renască fotbalul în comunitățile lor”, a spus Liviu Ciubotariu. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger