Home » , , » Marius Cosoreanu, despre Sporting Liești: ”O echipă dintr-o comună este ”sperietoarea” unei ligi de fotbal naționale”

Marius Cosoreanu, despre Sporting Liești: ”O echipă dintr-o comună este ”sperietoarea” unei ligi de fotbal naționale”La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, managerul general de la SC Oțelul, Marius Cosoreanu, a vorbit despre colega de serie din Liga a III-a, Sporting Lișeti, echipă ce nu a pierdut nici un joc în acest sezon.  ”Am o părere foarte bună de vreo trei sezoane încoace, despre echipa din Liești, pentru că acolo, în conducere, sunt niște oameni cerebrali care știu exact ce să ceară și cat să ceară. Și, poate, cel mai important, antrenorul care a făcut posibil ceea ce mulți nu credeau, ca o echipă dintr-o comună să fie ”sperietoarea” unei ligi de fotbal naționale. Îi felicităm pe cei de la Liești și îi așteptăm la meciul direct”, a spus Marius Cosoreanu.

Altfel, primul duel dintre SC Oțelul și Sporting Liești este programat să se dispute în etapa a 12-a, în jurul datei de 11 noiembrie.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger