Home » , , » BASCHET: Băieții de la Phoenix joacă miercuri în Capitală pentru calificarea la turneul final al Cupei

BASCHET: Băieții de la Phoenix joacă miercuri în Capitală pentru calificarea la turneul final al CupeiEchipa masculină de la CS Phoenix Galați are programat miercuri meciul retur din turul inaugural al Cupei României. Băieții lui Florin Nini vor juca în Capitală, Sala Dinamo, cu cei de la Dinamo București. După victoria din meciul tur, scor 80 - 47, Phoenix are avantajul victoriei la 33 de puncte, și este ca și calificată, pentru al doilea sezon consecutiv,  la turneul final (Final 8) al Cupei României. 

Dinamo este victima preferată a celor de la Phoenix. Cele două echipe s-au întâlnit de trei ori în  de la finalul sezonului precedent, de fiecare dată Phoenix s-a impus.Două dintre victorii au fost în meciurile din pre - sezon, 79 - 64, la Cupa Craiovei, și 76 - 54 la Memorialul Georgel Ziguli de la Pitești, iar a treia, în manșa tur din Cupă.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger