Home » , , » BASCHET: Phoenix a capotat în sfertul patru cu Piteștiul

BASCHET: Phoenix a capotat în sfertul patru cu PiteștiulEchipa masculină Phoenix a încheiat seria victoriilor din acest sezon. În etapa a treia din LNBM băieții lui Florin Nini au pierdut, scor 56 - 69, jocul de pe teren propriu cu cei de la BCMU FC Argeș Pitești. 

Chiar dacă la final diferența a fost de +13 pentru echipa din Pitești, pe parchetul din ”Polivalentă” cele două echipe au oferit un joc echilibrat, cu răsturnări de scor, un meci în care s-au înregistrat opt momente de egalitate. Piteștiul a intrat în avantaj, scor 16 - 13, după primul sfert, cu scorul parțialului stabilit de jucătorul U 23 de la Phoenix, Mihai Măciucă, prin intermediul unei triple. Sfertul secund s-a încheiat la egalitate, scor 16 - 16. Dragoș Andrei și Phillip Miller au ținut scorul strâns  Hadzifezovic a egalat la 29 cu 1.08 înainte de final, dar scorul pauzei a fost stabilit de echipa din Piești cu 44 de secunde înainte de final. Phoenix s-a impus, scor 21 -  19, în sfertul trei. Dragoș Andei a marcat două triple consecutive iar gălățenii au trecut în avantaj, scor 35 - 34, Andrei a menținut Phoenix la conducere cu 3.18, tot cu o triplă, 46 - 42. Finalul sfertului le-a aparținut oaspeților, s-au distanțat la 47  -51, scorul parțialului fiind stabilit de Philip Miller cu o triplă. În ultimul sfert Phoenix nu a mai reușit să ofere aceeași replică din precedentele secvențe, iar echipa din Pitești s-a impus, scor 18 - 6. Pentru Phoenix toate cele șase puncte din sfertul patru au fost marcate de Marcel White.    
Cel mai bun marcator de la Phoenix a fost Dragoș Andrei cu 15 puncte (3X3). Rotația folosită de Florin Nini: Marcel White 14p, Phillip Miller 14p, Mihai Măciucă 7p, Sead Hadzifezovic 6p, Cătălin Petrișor, Tudor Sabău, Marko Pavlovic, Eugeniu Melnic. Pentru jocul cu echipa din Pitești Phoenix nu s-a putut baza pe americanii Tony Gugino și Cameron Rundles.  

După trei etape Phoenix are un bilanț 2 - 1, victorii - înfrângeri. Etapa viitoare gălățenii vor juca pe terenul nou promovatei Timba Timișoara. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger