Home » , , » BASCHET: Phoenix joacă duminică în ”Polivalentă” cu Mureș Târgu Mureș, în prima etapă din LNBM

BASCHET: Phoenix joacă duminică în ”Polivalentă” cu Mureș Târgu Mureș, în prima etapă din LNBMLiga Națională de Baschet Masculin demarează în acest week - end cu o nouă ediție. La startul noi stagiuni din LNBM se înscrie și echipa masculină CS Phoenix, în ciuda dificultăților financiare, detalii aici, cu care se confruntă. În prima etapă din LNBM Phoenix va juca duminică, 8 octombrie, de la ora 18.00, la Galați, Sala Sporturilor Dunărea, cu o altă echipă ce trece printr-un impas financiar, Mureș Târgu Mureș.  

Până la debutul în actuala ediție a LNBM cele două echipe au susținut două jocuri oficiale în Cupa României. Phoenix a trecut de Dinamo București, în dublă manșă, 80 - 47 și 86 - 69, rezultate cu care a obținut calificarea la turneul final, Final 8, al Cupei, în timp ce mureșenii au pierdut la coșaveraj disputa cu BCMU Pitești pentru un loc la turneul final al Cupei României. 

Pentru echipa masculină de la CS Phoenix sezonul ce va începe duminică va fi al treilea consecutiv în liga de elită a baschetului din România.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger