Home » , , » BASCHET: Phoenix merge ceas. Trupa lui Florin Nini a învins Mureșul în prima etapă din LNBM

BASCHET: Phoenix merge ceas. Trupa lui Florin Nini a învins Mureșul în prima etapă din LNBMStart de sezon perfect pentru echipa masculină CS Phoenix. După calificarea la turneul final al Cupei României, cu dublă victorie, băieții lui Florin Nini au debutat cu o victorie în actuala ediție LNBM. În prima etapă din ”liga uriașilor” Phoenix a învins, scor 87 - 81, BC Mureș, după o revenire spectaculoasă a echipei gălățene. Pe sferturi desfășurarea scorului a fost: 19 - 19, 22 - 25, 23 - 23, 23 - 14. 

Mureșul a început mai bine, a condus în mai multe rânduri, Phoenix a revenit de fiecare dată. Victoria echipei gălățene a fost conturată în ultima secvență, câștigată detașat, scor 23 - 14. Cu 3.42 minute rămase de jucat scorul era egal 78, după ce Marcel White a egalat pentru Phoenix. Mureșenii nu au reușit să transforme în puncte acțiunea următoare, cum a făcut-o Cam Rundles cu o dublă prin care Phoenix a trecut în avantaj, scor 80 - 78. La faza următoare gălățenii s-au apărat bine, sârbul Marco Pavlovic s-a înălțat și a ”scos” mingea din propriul coș. Pe contraatac Cam Rundles a reușit tripla cu care a desprins Phoenix decisiv, scor 83 - 78, în jocul cu cei de la Mureș. 

Americanul Cam Rundles a fost cel mai bun marcator de la Phoenix cu 25 de puncte. Sârbul Marko Pavlovic a încheiat jocul în ”double- double” cu 21 de puncte și 15 recuperări. Rotația completă folosită de Florin Nini: Phillip Miller 13 puncte, Marcel White 12 p, Tony Gugino 11p, Cătălin Petrișor 5p, Mihai Măciucă, Dragoș Andrei. Pentru Phoenix urmează alte două jocuri pe teren propriu. Prima dată sâmbătă, 14 octombrie, gălățenii vor juca cu Poli Iași, ordinea jocurilor inversată față de programarea inițială, apoi, 21 octombrie, cu BCMU Pitești.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger