Home » , , » BASCHET: Phoenix primește replica Piteștiului sâmbătă, în ”Polivalentă”

BASCHET: Phoenix primește replica Piteștiului sâmbătă, în ”Polivalentă”Echipa masculină de la CS Phoenix are programat un nou meci pe teren propriu în prima ligă masculină. Sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 19.00, băieții lui Florin Nini vor susține al cincilea meci al sezonului în etapa a treia din ”liga uriașilor”. 

”Acasă, așa cum am obișnuit publicul și iubitorii sportului, jucăm foarte bine. Avem energia tribunei, suntem mult mai încrezători. Așa cum în sezoanele anterioare multe echipe de top au plecat învinse, ne propunem să câștigăm și cu Piteștiul. Ne pregătim de victorie, vrem să dăm totul, știm că investiția este net superioară față de echipa noastră, dar nu acest lucru joacă pe teren. Jucăm cu inima, cu spiritul, cu dorința de a câștiga, acest lucru sunt convins că băieții îl vor face să îl câștigăm”, a spus Florin Nini despre jocul cu echipa din Pitești. 

Cele două victorii din primele două etape au propulsat Phoenix pe locul doi în LNBM cu 4 punte, în timp ce echipa din Pitești, redenumită începând cu acest sezon BCMU FC Argeș Pitești, este pe locul 8 în LNBM cu 3 puncte după o victorie și o înfrângere.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger