Home » , , » BASCHET: Phoenix - replică bună în fața campioanei

BASCHET: Phoenix - replică bună în fața campioaneiEchipa feminină Phoenix Galați a oferit o replică bună campioanelor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, în jocul disputat pe teren propriu în etapa a III-a din LNBF. Trupa pregătită de Eugenio Rodrigues a cedat jocul cu campioanele cu scorul 69 - 72, pe sferturi:  23 - 24 20 - 23 9 - 21 17 - 14. Chair dacă diferențele de buget dintre cele două echipe sunt considerabile Phoenix s-a ridicat în mai multe rânduri la nivelul echipei campioane. 

Cea mai bună marcatoare a jocului a fost Miljana Dzombeta cu 23 de puncte. Eugenio Rodrigues a folosit o rotație scurtă, șapte jucătoare. Celelalte marcatoare de la Phoenix au fost: Alina Crăciun 12 p, Aliyah Kilpatrick 12p, Mariah King 8p, Alexandra Dumitrache 8p, Alina Stan 3p, Carolee Dilard 3p. 

Cu trei înfrângeri din trei jocuri Phoenix este pe locul 8, din 10, în LNBF, 3 puncte. Până la întreruperea campionatului se vor mai juca două etape Phoenix va juca în etapa viitoare la ”U” Cluj  - Napoca, 21 octombrie, iar în etapa a VIII-a va juca pe teren propriu cu SCM Timișoara, 28 octombrie.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger