Home » , , » BASCHET: Victorie categorică pentru Phoenix pe terenul Timba Timișoara

BASCHET: Victorie categorică pentru Phoenix pe terenul Timba TimișoaraÎn primul joc din deplasare din actuala ediție a ”ligii uriașilor” echipa de LNBM Phoenix Galați  a obținut a treia victorie din actualul sezon al primei ligi de baschet. Băieții lui Florin Nini au trecut peste toate piedicile financiare și s-au impus la o diferență de + 21 de puncte, scor 62 - 83, în fața celor de la Timba Timișoara, echipă nou promovată în LNBM. 

Victoria categorică  a echipei lui Florin Nini a fost prefigurată încă din debutul meciului, gălățenii și-au adjudecat primul sfert cu scorul 30 - 11. În al doilea parțial Phoenix s-a impus cu scorul 19 - 10, astfel că la pauza mare gălățenii aveau un avantaj de 28 de puncte. Al treilea sfert al jocului de la Timișoara a fost cedat gazdelor de Phoenix cu scorul 12 - 18, iar ultima secvență a jocului s-a încheiat cu scorul 23 - 22 pentru gazde. 

Cel mai bun marcator al jocului a fost Sead Hadzifezovic cu 18 puncte (2X3). Căpitanul Tony Gugino a contribuit cu 16 puncte (2X3), Cam Rundles a marcat 14 puncte (2X3), Dragoș Andrei (3X3) și Phillip Miller (2X3) au marcat câte nouă puncte, Marko Pavlovic a încheiat jocul cu șapte puncte marcate, Marcel White a reușit cinci puncte (1X3), Mihai Măciucă patru puncte și Eugeniu Melnic un punct. Pentru Phoenix au mai jucat: Cătălin Petrișor, Tudor Sabău și David Stan.   

Victoria cu Timba este a treia din actuala ediție a LNBM pentru Phoenix, iar în clasament Phoenix este egală cu fosta campioană CSM CSU Oradea, liderul al zi, ambele cu linia statistică 3 - 1, 7 puncte. De altfel, cele două echipe din fruntea clasamentului se vor întâlni în meci direct la Galați, sâmbătă, 4 noiembrie, conform programării inițiale.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger