Home » , , » BASCHET: Victorie la +9 cu Iașiul. Phoenix urcă pe 2 în LNBM

BASCHET: Victorie la +9 cu Iașiul. Phoenix urcă pe 2 în LNBMEchipa masculină Phoenix Galați continuă parcursul fără greșeală în acest sezon. În etapa a II-a din LNBM trupa lui Florin Nini a obținut a patra victorie stagională, scor 79 - 70 (, cu cei de la Poli Iași. Cu excepția minutul de debut al meciului, când Poli Iași a condus cu 2  -0, Phoenix s-a aflat la conducere pe tot parcursul jocului. Cea mai mare diferență de scor, +20 Phoenix, s-a înregistrat în debutul sfertului trei, după două triple marcate de Dragoș Andrei și o dublă a lui Cam Rundles. 

Cel mai bun marcator al jocului a fost americanul Cam Rundles cu 20 de puncte. Celelalte puncte pentru Phoenix au fost realizate de: Marcel White 13p, Marko Pavlovic 10p, Phillip Miller 10p, Sead Hadzifezovic 9p (jucător aflat la meciul de debut pentru Phoenix), Dragoș Andrei 6p, Tony Gugino 6p, Eugeniu Melnic 5p. Au mai jucat: Mihai Măciucă și Cătălin Petrișor.   

După victoria cu echipa din Iași Phoenix a urcat pe locul doi în clasamentul LNBM: Gălățenii au două victorii din două jocuri disputate. Pentru Phoenix urmează un nou joc pe teren propriu, 21 octombrie, cu cei de la BCMU Pitești.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger