Home » » Carmen Marcu - convocată la echipa națională sub 17 ani de futsal

Carmen Marcu - convocată la echipa națională sub 17 ani de futsalDupă ce în urmă cu mai puțin de o lună marca pentru echipa națională a României, în remiza, scor 1 -  1, cu Grecia din calificările pentru Campionatul European de fotbal, Carmen Marcu, unul dintre cele mai bune produse FC Universitatea Galați, a fost selecționată în lotul echipei naționale de futsal a României, sub 17 ani.    

”Jucătoarea noastră, Carmen Marcu, a fost selecționată iarăși la naționala U17 de futsal a României. Va pleca luni la București unde se va reuni lotul, apoi vor susține un stagiu de pregătire centralizată la CNS Mogoșoaia, în perioada 23 - 30 octombrie, urmând ca imediat sa participe la turneul de calificare pentru Olympic Games - Argentina 2018, care se va desfășura la Madrid în perioada 01 - 04 noiembrie. Naționala va disputa 3 meciuri: pe 1.11.2017 Rusia - Romania, pe 2.11.2017 Spania - Romania si pe 4.11.2017 Romania - Kazahstan. E o premiera pentru Carmen Marcu la futsal, cât și pentru echipa noastră”, ne-a sups Alexandru Caracaș antrenorul FC Universitatea Galați . 

Altfel, duminică, 22 octombrie, cele două echipe FC Universitatea vor juca în cuplaj pe stadionul Siderurgistul. De la ora 11.00, FC Universitatea liderul serie I din Liga a II-a, va juca cu Real 2 Craiova, iar de la ora 14.00, echipa satelit, FC Universitate 2, va juca cu CS Nicu Gane Fălticeni.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger