Home » , , » Cătălin Petrișor: ”Am ales Phoenix Galați pentru Florin Nini”

Cătălin Petrișor: ”Am ales Phoenix Galați pentru Florin Nini”Unul dintre cele mai importante transferuri la echipa masculină a clubului Phoenix, Cătălin Petrișor, jucător ce a evoluat recent la Eurobasket, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre motivele pentru care a ales clubul gălățean. ”În primul rând am ales să vin la Phoenix Galați pentru că îl cunosc pe Florin Nini. Am mai lucrat cu el, în cunosc foarte bine, știu ce fel de om este. Este un profesionist care are poftă de muncă. Îmi place să lucrez cu dânsul, îmi place proiectul de aici și cred că vom face un rezultat bun”, a spus Cătălin Petrișor. 

Altfel, după victoria din prima etapă LNBM cu Mureș Târgu Mureș, pentru Phoenix urmează alte două jocuri pe teren propriu. Prima dată sâmbătă, 14 octombrie, de la ora 19.00, în cuplaj cu jocul echipei feminine cu Sepsi Sfântu Gheorghe, Phoenix va juca cu Poli Iași, ordinea jocurilor fiind inversată din cauza unor probleme cu suprafața de joc a sălii din Iași, iar în jurul datei de 21 octombrie, Phoenix va juca cu BCMU FC Argeș Pitești.    
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger