Home » » Cătălin Petrișor: ”Sperăm să continue tradiția de anii trecuți din meciurile de la Galați cu BC Mureș”

Cătălin Petrișor: ”Sperăm să continue tradiția de anii trecuți din meciurile de la Galați cu BC Mureș”La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, ”vulturul” Cătălin Petrișor, jucător sosit în acestă vară la CS Phoenix Galați,a  vorbit despre primele meciuri dina cest sezon, dubla din Cupă cu Dinamo București. ”Ne-am calificat destul de ușor la turneul final al Cupei României. Dinamo nu a fost un adversar puternic pentru noi, noi ne-am făcut jocul, nu cred că s-a pus problema echipei care se va califica”.

Despre duelul de duminică, cu cei de la BC Mureș Târgu Mureș, Cătălin Petrișor a spus: ”Cu Mureșul va fi altceva, va fi alt meci față de cele din Cupă cu Dinamo. Mureșul este o echipă care mai mereu a avut probleme dar a obținut rezultate. Este un meci greu, putem obține victoria dacă respectăm planul tactic impus de antrenori și ne vom face treaba pe teren. Sperăm să continue tradiția de anii trecuți, (Mureșul a pierdut de fiecare dată meciurile de la Galați), să câștigăm meciul direct de la Galați”, a încheiat Cătălin Petrișor.

Altfel, duminică, 8 octombrie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor Dunărea, Phoenix va juca cu cei de la BC Mureș Târgu Mureș, în prima etapă din LNBM.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger