Home » » Cum ar trebui să arate biletul zilei la pariuri

Cum ar trebui să arate biletul zilei la pariuri


Cu toții ne dorim să facem un bilet câștigător în fiecare zi, însă de cele mai multe ori nu pariem corect și în consecință, rezultatele noastre au de suferit. Să vedem așadar care sunt sfaturile specialiștilor cu privire la biletul zilei la pariuri sportive online.

1. Joacă la casele de pariuri online – Astfel, vei avea acces de fiecare dată la cele mai mari cote de pe piață, la posibilitatea de a face cash out pentru a închide biletul înainte de termen, la zeci de mii de transmisiuni live video anual, la oferte promoționale avantajoase și la cea mai bogată ofertă de pariuri pre-meci și live. Gândește-te că dacă vei câștiga 2-3% la fiecare cotă jucată, atunci când înmulțești cotele de pe un bilet s-ar putea să pierzi 50% din potențialul câștig dacă nu ești atent unde joci biletul zilei.
Pentru a maximiza indicațiile din spatele acestui sfat poți să te înregistrezi la casele de pariuri online de top licențiate în România, care sunt recomandate de specialiști, astfel încât să ai de fiecare dată de unde alege înainte de a paria. Spre exemplu, pe lângă cote, poți găsi anumite promoții semi-permanente care te avantajează atunci când plasezi un anumit număr de pariuri, atunci când pariezi pe meciurile din anumite competiții sau pur și simplu atunci când joci anumite opțiuni de pariuri. Acestea sunt casele de pariuri online de top recomandate de membrii celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară:

Agenția de pariuri Betano îți oferă cote extrem de generoase zilnic, o aplicație de mobil care permite plasarea pariurilor cu comandă vocală, o serie de oferte semi-permanente și o ofertă generoasă de pariuri sportive!

Casa de pariuri online Unibet este probabil cea mai premiată companie din industria de profil în ultimul deceniu; în prezent, utilizatorii care joacă aici au acces la 4 platforme licențiate: poker, bingo, pariuri sportive și jocuri de cazinou!

Agenția Netbet se remarcă la capitolul pariurilor live, oferind funcția de cash out parțial și difuzând numeroase partide în format live video; în plus, în cazinoul online al site-ului se găsesc peste 250 de jocuri inedite!

Operatorul Sportingbet are una dintre cele mai moderne și rapide interfețe web și aplicații pentru tablete și telefoane mobile; pariorii activi se pot întrece săptămânal pentru a pune mână pe câștigurile de 65.000 RON puse la bătaie în cadrul concursului „Predictorul Fotbalului”


Platforma de Betting Exchange Betfair îți permite să tranzacționezi pe piața internațională de pariuri sportive, adică să vinzi și să cumperi cote de la alți utilizatori; totodată, în secțiunea de pariuri în cotă fixă găsești câteva facilități inedite, dar și o serie de pariuri speciale în fiecare zi!


2. Adaugă mai puține selecții pe bilet – Aici nu este vorba despre a juca pariuri mai riscante, ci tocmai invers. Cu cât ai mai multe meciuri pe bilet, cu atât cota ta finala va fi mai slabă decât ar trebui să fie în realitate, pentru că odată cu multiplicarea cotelor se înmulțește și comisionul operatorului. Din aceste considerente, dar și din prisma faptului că este mult mai greu să câștigi un bilet cu 10 selecții decât unul cu numai două sau trei, indiferent de cote, ar fi bine să nu adaugi mai mult de 4-5 selecții pe biletul tău. Totodată, vizează o cotă medie care să fie în jur de 5.00 pentru a putea spera să câștigi relativ des.


3. Învață să analizezi partidele și evită să copiezi ponturile altora – Dacă te vei abona la diverși tipsteri și vei copia ponturile lor, nu vei avea niciodată cum să progresezi și să devi un parior iscusit. Ceea ce te interesează pe tine, de fapt, este să răsfoiești analizele detaliate publicate de specialiștii de la PariuriX.com. Astfel, poți prelua nu numai informații care poate ți-au scăpat, ci și un stil de gândire sănătos care te poate forma în mod corect. Profesioniștii își alocă ore, zile sau săptămâni pentru a stabili cele mai bine documentate ponturi, iar dacă și tu vrei să ai rezultate, ai face bine să faci la fel. Studiază un pronostic cel puțin 30 de minute înainte de a-l adăuga pe bilet.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger