Home » , » Eugenia Gherghișan: ”Rămâneți aproape de fotbalul feminin gălățean, o inițiativă plină de ambiții și continuă dezvoltare”

Eugenia Gherghișan: ”Rămâneți aproape de fotbalul feminin gălățean, o inițiativă plină de ambiții și continuă dezvoltare”

foto: facebook/AFC Universitatea Galați 

În actualul sezon competițional clubul de fotbal feminin FC Universitatea - singurul club de fotbal din regiune destinat în exclusivitate fetelor, a înființat echipa secundă pe care a înscris-o în Liga a III-a. Despre parcursul de până acum al echipei gălățene ne-a vorbit căpitanul Eugenia Gherghișan. ”Ceea ce a început ca un vis s-a transformat ușor ușor în realitate. Pasiunea duce la performanță, e un carusel în care dacă te-ai urcat, nu te mai lasă să cobori. FC Universitatea Galați este acum în cel mai bun moment al dezvoltării sale, deși in ultima etapă   am pierdut cu scorul 4 - 2. Sa nu uităm totuși meciul cu CF Onești un cumul de putere și ambiție”. 

Căpitanul echipei secunde FC Universitatea ne-a mai spus că proiectul clubului de fotbal feminin la Galați  trebuie susținut în continuare. ”Simțul realității  nu ne dispare și, deși jucăm cu adversarul de pe locul 8 următorul meci,  jocul încă nu este câștigat. Am format o echipă, iar aceasta începe să aducă rezultate. Poziția de căpitan, pe lângă bucurie pe care o aduce, vine la pachet cu un plus de responsabilitate și dorință. Rămâneți aproape de fotbalul feminin gălățean, o inițiativă plină de ambiții și continuă dezvoltare”, ne-a spus Eugenia Gherghișan.  

Pentru FC Universitatea 2 urmează jocul din etapa a V-a din Liga a III-a, de pe terenul celor de la Progresul București, echipa de pe ultimul loc din serie.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger