Home » , » FOTBAL: Echipele FC Universitatea joacă duminică în cuplaj pe stadionul Siderurgistul

FOTBAL: Echipele FC Universitatea joacă duminică în cuplaj pe stadionul Siderurgistul


Pentru prima oară în acest sezon cele două echipe de senioare de la FC Universitatea, echipa din Liga a II-a și cea din Liga a III-a, vor juca în cuplaj. Ineditul eveniment se va disputa duminică, 22 octombrie, pe stadionul Siderurgistul. De la ora 11.00, liderul din B1 (Liga a II-a, seria I), va juca cu Real 2 Craiova, în etapa a IV-a, meciul ”panterelor mari” fiind urmat, de la ora 14.00,  de jocul din Liga a III-a al echipei satelit, FC Universitatea 2, cu gruparea suceveană CS Nicu Gane Fălticeni, joc din etapa a IV-a.

FC Universitatea Galați - singurul club de fotbal feminin din regiune, a fost înființat în anul 2015 iar la mai puțin de doi ani de la înființare clubul gălățean a oferit două dintre produsele sale echipelor naționale, Carmen Marcu - la echipa națională sub 17 ani, și Maria Stamate - la echipa națională sub 19 ani. 


Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger