Home » , , » FOTBAL: Gloria Ivești și Universitatea se întâlnesc în derby-ul etapei a VIII-a din Liga a IV-a

FOTBAL: Gloria Ivești și Universitatea se întâlnesc în derby-ul etapei a VIII-a din Liga a IV-aLiga a IV-a, primul eșalon fotbalistic județean, continuă în acest week-end cu jocurile din etapa a VIII-a. Etapa va fi deschisă sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 15.00, cu jocul dintre Avântul Vânători și Juventus Toflea. A doua zi, duminică, 22 octombrie, de la ora 12.00, se vor disputa și celelalte cinci jocuri ale etapei.   

Derby-ul etapei se va juca pe stadionul ”Nicu Nour” din Ivești între echipa locală Gloria și Universitatea ”Dunărea de Jos” Galați. Iveștiul este pe locul trei înaintea derby-ului cu 13 puncte din 6 jocuri, cinci puncte mai puțin decât cei de la Universitatea, echipa de pe primul loc. Echipa Universității își păstrează prima poziție și după ce a avut câștig de cauza la contestația formulată de cei de la Zimbrul Slobozia Conachi în urma meciului de etapa trecută. 

Într-un alt joc derby al etapei Unirea Braniștea, locul doi cu 18 puncte din 7 jocuri, la egalitate de puncte cu liderul CS Universitatea, cele două echipe fiind departajate de golaveraj, va juca pe teren propriu, cu cei de la Quantum Club Galați, echipa de pe locul 5 cu 11 puncte din 6 jocuri. 

Celelalte jocuri ale etapei se vor disputa după programul: Agrostar Tulucești (locul 8) - Vcitoria Independența (locul 6), Muncitorul Ghidigeni (locul 12) - Viitorul Costache Negri (locul 10), Zimbrul Slobozia Conachi (locul 4) - Avântul Drăgănești (locul 9).

În deschidere sunt programate jocurile din Liga a IV-a juniori. În campionatul sub 19 ani conduce Viitorul Umbrărești cu 19 puncte din 7 jocuri. Podiumul campionatului juniorilor este completat de: Juventus Toflea 18p, 7 jocuri și Muncitorul Ghidigeni 13p, 6 jocuri.     
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger