Home » , » FOTBAL: Juventus Toflea și Zimbrul Slobozia Conachi deschid etapa a IX-a din Liga 4

FOTBAL: Juventus Toflea și Zimbrul Slobozia Conachi deschid etapa a IX-a din Liga 4În Campionatul județean de fotbal, Liga a IV-a, sunt programate sâmbătă și duminică, 28 și 29 octombrie, jocurile din etapa a IX-a. Etapa va fi deschisă sâmbătă, de la ora 12.00, de jocul dintre Juventus Toflea și una dintre echipele implicate în lupta pentru promovare, Zimbrul Slobozia Conachi. 

Duminică, 29 octombrie, de la ora 12.00, sunt programate jocurile: Avântul Drăgănești - Gloria Ivești, Viitorul Costache Negri - Avântul Vânători, Victoria Independența - Muncitorul Ghidigeni și jocul liderului Unirea Braniștea, de pe terenul nou promovatei Viitorul Umbrărești. În meciul de închidere al etapei, de la ora 14.00, pe stadionul Siderurgistul, Quantum Club Galați va primi replica celor de la Agrostar Tulucești. În etapa a IX-a CSU ”Dunărea de Jos” Galați stă, din cauza numărului impar de echipe din campionat. 

Unirea Braniștea este lider în Liga a IV-a Galați cu 21 de puncte din 8 jocuri. CSU ”Dunărea de Jos” este pe doi cu 18 puncte din 8 jocuri, podiumul este completat de Gloria Ivești cu 16 puncte din 7 jocuri, Zimbrul Slobozia Conachi 15 puncte din 7 jocuri.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger