Home » , » FOTBAL: ”Panterele de la satelit” au pierdut în Capitală cu Dream Team

FOTBAL: ”Panterele de la satelit” au pierdut în Capitală cu Dream Team

foto: facebook/Dream Team București


Echipa secundă FC Universitatea a susținut sâmbătă primul joc din deplasare din actuala ediție de campionat, prima din istoria echipei satelit a clubului gălățean. ”Panterele de la satelit” au jucat în Capitală cu o altă echipă recent înființată ACS Dream Team București, în etapa a II-a din Liga a III-a.

Jocul a fost câștigat de gazde, scor 3 - 1, la pauză 2 - 0. Pentru FC Universitatea golul a fost marcat de Laura Pamfile. Partida de la București a fost începută de FC Universitatea 2 cu echipa: Diana Năcuță - Gina Velea, Georgiana Bobocea, Eugenia Gherghișan (căpitan), Maria Popa - Roxana Ioan, Denisa Negoiță, Iulia Mihalea - Laura Pamfile, Andreea Surcică - Ștefania Treanță. Rezerve: Mirela Ciobotaru, Natalia Dudu, Ana Călin, Diana Stoian, Adriana Toderașc, Oana Zaharia, Doriana Stoian. Antrenori: Alexandru Caracaș și Gabriel Călinescu.


”Golul nostru a fost marcat de Laura Pamfile, dintr-o acțiune frumoasă. Am întâlnit un adversar care, din punctul meu de vedere, are prima șansă la promovare în acest sezon”, ne-a spus președintele Gabriel Călinescu. 


Pentru FC Universitatea 2 urmează jocul de pe teren propriu cu CF Onești, sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 14.00, pe stadionul Dunărea. Altfel, prima echipă FC Universitatea va juca următorul meci duminică, 8 octombrie, pe terenul celor de la Măgura Bacău, joc din etapa a III-a din Liga a II-a, seria I. Meciul din etapa a II-a, de pe teren propriu cu Armonia Dolhești, se va juca duminică, 15 octombrie, de la ora 10.00, pe stadionul Dunărea.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger