Home » » FOTBAL: ”Panterele negre” joacă duminică cu Real 2 Craiova în Liga a II-a

FOTBAL: ”Panterele negre” joacă duminică cu Real 2 Craiova în Liga a II-a

sursa foto: facebook AFC Universitatea Galați


Cuplajul de duminică de la Stadionul Siderurgistul, va fi deschis de jocul primei echipe FC Universitatea. De la ora 11.00, liderul din Liga a II-a, seria I, va primi replica celor de la Real 2 Craiova - una dintre cele două echipe satelit a grupării de prima ligă Real Craiova, în etapa a patra.   

După victoria de etapa trecută, din restanța cu Armonia Dolhești, echipa gălățeană a preluat conducerea în seria I din Liga a II-a cu nouă puncte din trei jocuri, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul doi, Selena Constanța, cele două echipe fiind departajare de golaveraj. Universitatea a marcat cu trei goluri mai mult decât echipa din Constanța, FC Universitatea 14 - 2, Selena 11 - 2. În etapa a patra echipa din Constanța are un meci ușor cu Armonia Dolhești, echipă de care FC Universitatea a trecut etapa trecută cu scorul 7 -  0, așa că ”panterele negre” trebuie să marcheze suficient dacă vor șă își mențină poziția de lider al seriei.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger