Home » » FOTBAL: ”Panterele negre” se deplasează pe terenul ”pisicilor roșii” în etapa a III-a din Liga a II-a

FOTBAL: ”Panterele negre” se deplasează pe terenul ”pisicilor roșii” în etapa a III-a din Liga a II-a
La trei săptămâni distanță de meciul de debut în actuala ediție din Liga a II-a, prima echipă FC Universitatea revine la jocurile din liga secundă. Duminică, 8 octombrie, ”panterele negre” se deplasează la Bacău, iar de la ora 11.00, vor susține jocul cu echipa locală Măgura Bacău, meci ce se va disputa în cadrul etapei a treia din liga secundă. Va fi un duel între ”feline”. ”Panterele negre” de la FC Universitatea vor juca cu ”pisicile roșii” - așa cum sunt supranumite fetele de la Măgura Bacău. 

Jocul de la Bacău este abordat de FC Universitatea de pe locul 3 cu 3 puncte, după victoria din prima etapă de la Râmnicu Sărat. Echipa din Bacău a susținut două jocuri în acest sezon, ambele pierdute, scor 1  -2, la Râmnicu Sărat cu Onix, și 1 - 4 pe teren propriu cu Selena Constanța. Meciul de pe stadionul ”Lucrețiu Avram” din Bacău va fi arbitrat de Sergiu Mavriche, iar arbitrii asistenți vor fi Alexandra Theodora Apostu și George Bogdan Duță, toți din Bacău. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger