Home » , , , , » FOTBAL: Schimbare de lider în Liga 4, Unirea Braniștea preia șefia

FOTBAL: Schimbare de lider în Liga 4, Unirea Braniștea preia șefia

foto: facebook Unirea Braniștea


Campionatul județean de fotbal, Liga a IV-a, a continuat în weekend cu meciurile din etapa a opta. Derby-ul etapei s-a jucat la Ivești, pe  stadionul ”Nicu Nour”, între două echipe cu intenții de promovare în Liga a III-a, Gloria Ivești și CSU Dunărea de jos Galați. Gazdele s-au impus, scor 2 - 0, și au detronat din poziția de lider echipa Universității. Într-un alt meci al etapei cu implicații în partea superioară a clasamentului Unirea Braniștea a trecut la limită, scor 2 - 1, de Quantum Club Galați. Profitând de înfrângere celor de la CSU Dunărea de Jos echipa din Braniștea s-a instalat pe primul loc în clasamentul Ligii a IV-a cu un avans de trei puncte. Zimbrul Slobozia Conachi, o altă echipă implicată în lupta pentru promovare, a învins, scor 3 - 1, pe teren propriu, Avântul Drăgănești.

Celelalte rezultate ale etapei: Avântul Vânători - Juventus Toflea 6 - 3, prima victorie pentru echipa din Vânători, Muncitorul Ghidigeni - Viitorul Costache Negri 8 - 1, Agrostar Tulucești - Victoria Independența 1 - 1, Viitorul Umbrărești a stat. 

Unirea Braniștea este noul lider din Liga a IV-a Galați cu 21 de puncte din 8 jocuri. CSU ”Dunărea de Jos” este pe doi cu 18 puncte din 8 jocuri, podiumul este completat de Gloria Ivești cu 16 puncte din 7 jocuri, Zimbrul Slobozia Conachi 15 puncte din 7 jocuri. 

În etapa a IX-a sunt programate jocurile: Avântul Drăgănești - Gloria Ivești, Juventus Toflea - Zimbrul Slobozia Conachi, Viitorul Costache Negri - Avântul Vânători, Victoria Independența - Muncitorul Ghidigeni, Quantum Club Galați - Agrostar Tulucești, Viitorul Umbrărești - Unirea Braniștea, CSU ”Dunărea de Jos” stă.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger