Home » , » FOTBAL: Sorin Haraga: ”Suntem mulțumiți cu suma alocată de autoritățile locale. Era loc și de mai bine”

FOTBAL: Sorin Haraga: ”Suntem mulțumiți cu suma alocată de autoritățile locale. Era loc și de mai bine”La recenta rectificare bugetară Consiliul Local Galați a atribuit către Asociația Club Sportiv Suporter Club Oțelul Galați suma de 5 miliarde de lei vechi. Despre suma primită de gruparea de Liga a III-a a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, directorul sportiv de la SC Oțelul, Sorin Haraga.  

”Acești bani sunt pentru anul 2017. Cred că acoperim în mare parte bugetul echipei, având și alte surse de finanțare. Era loc și de mai bine, dar suntem mulțumiți cu suma alocată de autoritățile locale. Nu aș putea spune de ce sumă am avea nevoie la alocarea de anul viitor, din primăvară. Trebuie să facem calcule, să vedem ce jucători aducem, pentru că orice jucător de valoare implică costuri cu transferul, n-aș putea să avansez o sumă”, a spus Sorin Haraga la Lider Sportiv. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger