Home » , » FOTBAL: Sporting Liești a scăpat de penalizarea impusă de FRF

FOTBAL: Sporting Liești a scăpat de penalizarea impusă de FRFComisiei de Disciplină şi Etică din cadrul Federației Române de Fotbal a ridicat penalizarea impusă grupării gălățene de Liga a III-a Sporting Liești. După câteva amânări Comisia a acceptat cererea de revizuire a deciziei depusă de clubul gălățean, conform anunțului făcut de FRF aici. Actuala ediție a Ligii a III-a a fost începută de Sporting Liești cu o penalizare de șase puncte din partea FRF, din cauza unei datorii către un alt club gălățean de Liga a III-a, Metalosport. După decizia Comisiei FRF Sporting Liești este pe locul 5 în clasamentul seriei I cu 13 puncte în 6 jocuri, trei puncte mai puțin decât liderul seriei AFC Hărman.    

Altfel, Metalosport, clubul gălățean de Liga a III-a a fost amendat cu 210 lei pentru neprezentarea de la jocul cu Olimpic Cetate Râșnov din etapa a VI-a. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger