FOTBAL: Universitatea Dunărea de Jos continuă victoriile la scor în Liga a IV-a

40
După victoria de etapa trecut, scor 8 – 0, de pe terenul celor de la Agrostar Tulucești, Universitatea Dunărea de Jos continuă victoriile la scor în primul eșalon fotbalistic județean. În etapa a V-a din Liga a IV-a ”studenții” au jucat pe teren propriu, stadionul Dunărea, cu cei de la Muncitorul Ghidigeni. Echipa profesorului Cătălin Savu s-a impus în jocul de sâmbătă cu scorul 10 – 0, la pauză 6 – 0. Daniel Dajbog și Adrian Grigoraș au reușit câte un hattrick, Bogdan Popov a marcat o dublă, iar Gheorghiță Țuiu și Robert Iordace au contribuit cu câte un gol. 

Universitatea: Nicu Măstăcan – Robert Iordache, Robert Neagu, Octavian Moise (Dragoș Rotaru), Costin Serea – Gheorghiță Țuiu, Lucian Ignat (Ionuț Florea), Daniel Dajbog, Constantin Chiciuc (Constantin Gheorghiu) – Bogdan Popov ( Andrei Constantinescu), Adrian Grigoraș. Antrenor: Cătălin Savu.  

”Un meci bun făcut de echipa noastră, încep să apară relațiile de joc. Pentru noi urmează un joc la Vânători, cu Avântul, apoi urmează două jocuri esențiale cu Zimbrul Slobozia Conachi și Gloria Ivești”, ne-a spus antrenorul echipei gălățene Cătălin Savu.  

Altfel, în vederea creării propriului centru de Copii și Juniori clubul gălățean de fotbal ASC Universitatea Dunărea de Jos anunță că au demarat acțiunile de selecții în vederea formării grupelor de copii născuți în anii: 2006, 2007, 2008, 20009, 2010, 2011, 2012. Selecțiile vor avea loc în zilele de miercuri și vineri, de la ora 17.00, la stadionul ”Portu Roșu”, și marți, începând cu ora 18.30, la stadionul ”Siderurgistul”. Conform clubului gălățean de instruirea copiilor se vor ocupa antrenori licențiați UEFA A și UEFA B. 

Clubul de fotbal ASC Universitatea Dunărea de Jos Galați este  continuatorul echipei CSU Galați, echipă studențească care a evoluat în fotbalul românesc între anii 1956 – 1982, reușind performanța de a juca în  finala Cupei României în anul 1976, lucru ce a dus la participarea în Cupa Cupelor unde a întâlnit echipa portugheză Boavista Porto.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal