Home » , » FUTSAL: United a renunțat la brazilianul Adolpho Nascimento

FUTSAL: United a renunțat la brazilianul Adolpho NascimentoDirectorul tehnic de la united, David Asandei, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre ultimele modificări din lotul primei echipe. ”A fost adus Bogdan Covaci, un jucător care nu mai are nevoie de prezentare, fost campion cu City us Târgu Mureș, jucător de echipa națională a României. Era cel mai bun produs din acest moment existent pe piața din România pentru un transfer. Pentru el a contat foarte mult venirea lui Cosmin Gherman la Galați, altfel pleca la Autobergamo Deva, avea ofertă și de acolo.”  


În aceeași intervenția David Asandei a mai anunțat că s-a renunțat la unul dintre jucătorii brazilieni sosiți în această vară. ”Am renunțat la unul dintre jucătorii brazilieni. Nu îndeplinea condițiile dorite de noi. Întotdeauna ne dorim să vină jucători care să aducă un plus, care să fie peste ce avem noi. Nu a reușit să se integreze și am renunțat la el, la jucătorul Adolpho Nascimento, 24 ani, care a evoluat în Serbia sezonul trecut. Am oprit celălalt brazilian Varela, un jucător care promite foarte mult, se pliază pe stilul nostru de joc, foarte ambițios, face ambele faze, cred că în timp cât mai scurt va ajuta echipa. A început să marcheze goluri, să suplinească plecarea pivotului nostru Emanuel Moldoveanu”, a încheiat David Asandei.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger