Gloria Ivești a învins Universitatea și a schimbat liderul în Liga 4. ”Credem în șansa noastră până la capăt!”

7
Etapa a VIII-a din Liga a IV-a Galați a programat unul din derby-urile campionatului, între două echipe pretendente la promovarea în Liga a III-a. Pe stadionul ”Nicu Nour” din Ivești, gruparea locală Gloria a primit replica liderului de dinaintea etapei CSU ”Dunărea de Jos”. 
Amfitrionii și-au valorificat avantajul terenului propriu și s-au impus, scor 2 – 0, prin golurile marcate de Ionuț Gurău și Marian Cristea. Prin victoria cu universitarii Gloria Ivești a schimbat liderul în Liga a IV-a și se menține în plutonul echipelor din fruntea clasamentului. 

”Marin Preda spunea că o furnică nu poate răsturna un munte, dar îl poate muta încet, bucățică cu bucățică. Cam asta am făcut noi in derby-ul cu Universitatea! Datorită muncii depuse in teren, seriozității și ambiției am reușit un rezultat extraordinar! Am învins o echipa ce se bate la promovare, o echipa foarte buna ce merita tot respectul pentru felul in care a jucat”, ne-a spus președintele Sebastian Bobocea despre victoria cu Universitatea.  
”Cred că suntem într-un moment în care fotbalul iveștean e în creștere. Sper ca această creștere să fie una constantă și de lungă durată. Mulțumim băieților pentru că au demonstrat că sunt un colectiv extraordinar. Ne înțelegem de minune, suntem ambițioși și determinați. Și visul continuă! Credem în șansa noastră pana la capăt! Am demonstrat că meritam să fim acolo sus, că tot ce facem se datorează doar acestor jucători minunați!”, a adăugat Sebastian Bobocea legat de situația la zi a echipei din Ivești. 
Jocul cu Universitatea a fost început de Gloria cu echipa: Robert Covâț –  Iulian Ion, Gheorghe Iordache, Mădălin Lupu, Marian Alexandrescu, Claudiu Racoviță, Liviu Nunu, Marian Cristea, Alexandru Sava, Valentin Borșan, Ionuț Gurău. Au mai jucat: Lucian Tiron, Jean Cristea, Maricel Racoviță.   
Gloria Ivești este pe locul trei în clasamentul la zi din Liga a IV-a cu 16 puncte din 7 jocuri, iar în etapa a IX-a va juca pe terenul celor de la Avântul Drăgănești.
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal
FotbaLucas - Revista copiilor indragostiti de fotbal