Home » » HANDBAL: Victorie în ultimele secunde pentru CSU Danubius cu Măgura Cisnădie

HANDBAL: Victorie în ultimele secunde pentru CSU Danubius cu Măgura CisnădieEchipa feminină CSU Danubius a obținut a doua victorie în Liga Florilor. În etapa a IV-a din LNHF Danubius a învins, scor 21 - 20, la pauză 10 - 10, Măgura Cisnădie. Echipa gălățeană și-a asigurat victoria cu 20 de secunde înainte de final după un meci în care cele cele două echipe s-au succedat al conducere.

Prima parte a fost echilibrată, cele două echipe au alternat la conducere, nici una nu a reușit desprinderea decisivă. Danubius a marcat prima prin Ala Sheiko, din aruncare de la 7 metri. Un prim  moment important al reprizei a  fost în minutul 18, la scorul 6 - 7, în urma unui contraatac echipa oaspete a ratat desprinderea după intervenția, din postură de unu la unu, cu o jucătoare adversă a portarului Elena Șerban. În loc de 6 - 8 Danubius a egalat al 7 după golul marcat de Nicoleta Safta în minutul 20 al jocului. Cu șase minute înainte de pauză Danubius a trecut din nou în avantaj, scor 9 - 8, după golul marcat de Elena Livrinikj. În finalul reprizei, la scorul 10 - 9, Daciana Curtean și Andreea Taivan au ratat șansa de a trece în avantaj cu mai mult de un gol.  

Partea secundă s-a disputat după aceleași coordonate. Măgura a început mai bine, s-a distanțat la două lungimi, scor 10-12, Danubius a replicat cu un parțial 4- 0 cu care s-a instalat la conducere, scor 14  -12. Până la finalul jocului cele două echipe au alternat la conducere. Danubius a fost echipa mai lucidă, a gestionat mai bine finalul de meci. După ce Iulia Artean a egalat la 20, echipa din Sibiu a ratat egalarea, Ada Moldovan a trimis în bara porții apărate de Elena Șerban, portar în mare formă azi, care a ținut echipa în joc prin intervențiile sale în mai multe momente importante din joc. Victoria CSU Danubius a fost adusă cu 20 de secunde înainte de final de Nicoleta Safta.  

După patru etape din Liga Florilor CSU Danubius este pe locul 6 cu 6 puncte, 2 victorii - 2 înfrângeri. În etapa viitoare echipa gălățeană va juca pe terenul nou promovatei Rapid București, 21 octombrie, ora 16.00, în direct la TVR 2.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger