Home » , » HOCHEI: Dunărea întâlnește Steaua, vineri și sâmbătă, la Galați

HOCHEI: Dunărea întâlnește Steaua, vineri și sâmbătă, la GalațiHocheiștii seniori de la Dunărea revin în acest weekend la meciurile din Campionatul Național. Vineri și sâmbătă, 27 - 28 octombrie, în ambele zile începând cu ora 18.30, la Patinoarul Dunărea, Dunărea va primi replica celor de la Steaua București, ”dublă” din returul I al Campionatului Național de Seniori. 

Cele două jocuri cu Steaua sunt duel direct pentru un loc în play-off la finalul sezonului regulat. În clasamentul la zi din Campionatul Național gălățenii sunt pe locul cinci, primul în afara  pozițiilor care asigură prezența în play-off, cu opt puncte câștigate în nouă jocuri disputate, în timp ce Steaua este pe locul patru, ultimul loc de play-off, cu 12 puncte acumulate în 12 jocuri

În actuala ediție de campionat Dunărea și Steaua s-au întâlnit de două ori, în cadrul etapei duble din turul I. Cele două jocuri disputate la Brașov, Patinoarul Olimpic, au fost câștigate de echipa bucureșteană, scor 5 - 1 și 5 - 4.  

După cele două jocuri cu Steaua pentru Dunărea urmează alte două etape duble în care vor juca la Galați. Conform programării FRHG sâmbătă și duminică, 4 - 5 noiembrie, Dunărea va juca cu Sportul Studențesc, jocuri în care ”studenții” sunt considerați echipa gazdă,  iar joi și vineri, 9 - 10 noiembrie, echipa gălățeană va juca cu Sport Club Miercurea Ciuc.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger