Home » , » HOCHEI: Dunărea joacă cu Progym, vineri și sâmbătă, la Galați

HOCHEI: Dunărea joacă cu Progym, vineri și sâmbătă, la Galați


După victoria cu Corona Wolves Brașov hocheiștii de la Dunărea vor continua seria jocurilor din  Campionatul Național cu alte două jocuri pe teren propriu. Vineri și sâmbătă, 13 și 14 octombrie, în ambele zile de începând cu ora 18.30, echipa gălățeană va juca pe gheața Patinoarului Dunărea cu cei de la Progym Gheorgheni. 

Jocurile cu Progym Gheorgheni sunt abordate de Dunărea de pe locul patru în clasamentul la zi din Campionatul Național, cu opt puncte din șapte jocuri, în timp ce harghitenii sunt pe locul doi cu 13 puncte din șapte jocuri. Pe lângă victoriile cu Sportul harghitenii au mai învins în acest sezon de două ori Steaua București, (11 - 2 și 4 - 3). Înainte de startul actualei ediții a Campionatului Național cele două echipe s-au întâlnit în ”dublă” amicală la Gheorgheni, iar victoriile au fost împărțite.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger