Home » , » HOCHEI: Dunărea joacă în week - end restanțele cu Sportul

HOCHEI: Dunărea joacă în week - end restanțele cu SportulDupă două amânări succesive hocheiștii de la Dunărea vor juca la finalul săptămânii primele jocuri de pe teren propriu din actuala ediție a Campionatului Național de Seniori. Sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 18.30, și duminică, 8 octombrie, de la ora 11.30, hocheiștii gălățeni vor juca cu cei de la Sportul Studențesc București - jocuri restante din luna septembrie.

În actuala ediție a Campionatului Național de Seniori Dunărea și Sportul au susținut câte patru jocuri, toate pierdute. Dunărea a pierdut cele două jocuri duble cu Steaua și Sport Club Miercurea Ciuc, iar Sportul a cedat cu Sport Club Miercurea Ciuc și Progym Gheorgheni.

După doar o zi de pauză de la jocurile cu Sportul hocheiștii gălățeni vor juca marți, 10 octombrie, de la ora 18.30, unul din cele două jocuri restante cu Corona Brașov.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger