Home » , » HOCHEI: Dunărea joacă marți, la Galați, cu Corona Brașov

HOCHEI: Dunărea joacă marți, la Galați, cu Corona Brașov


După cele două jocuri cu Sportul Studențesc, de la finalul săptămânii trecute, hocheiștii de la Dunărea vor continua seria jocurilor de pe teren propriu cu cei de la Corona Brașov. Marți, 10 octombrie, de la ora 18.30, ultimele două campioane ale României se vor întâlni pentru prima oară în acest sezon, duelul de marți de la Galați fiind și primul după semifinala de sezonul trecut.

În actuala ediție a Campionatului Național de seniori Dunărea a susținut șase jocuri în care a obținut două victorii cu Sportul, celelalte patru jocuri fiind pierdute cu SC Miercurea Ciuc și Steaua. Corona Brașov a jucat trei meciuri în acest sezon, toate cu Steaua București, toate câștigate.

Pe lângă jocul cu Corona Brașov în această săptămână Dunărea mai are programate alte două jocuri pe teren propriu, vineri - sâmbătă, 13 - 14 octombrie, de la ora 18.30, cu Progym Gheorgheni. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger