Home » , » HOCHEI: Dunărea a pierdut al doilea joc din duelul de play-off cu Steaua

HOCHEI: Dunărea a pierdut al doilea joc din duelul de play-off cu SteauaAl doilea meci din dubla cu Steaua, din prima etapă a returului I, fost pierdut de hocheiștii de la Dunărea. Dacă în meciul de vineri echipa gălățeană s-a impus cu scorul 8 - 3, jocul de sâmbătă a fost cedat de hocheiștii dunăreni cu scorul 3 - 6. 

Steaua a intrat în avantaj, scor 2 - 0, la prima pauză. Cele două goluri ale steliștilor au fost marcate de gălățenii Nicușor Lușneac și Cătălin Berdilă. Prima reușită  a meciului a fost un autogol, dar creditat cu gol a fost Lușneac. În partea secundă, încheiată 2 - 1, Dunărea a egalat după golurile marcate de Adrian Irimia și Robert Krajci, la ambele pastor a fost Hildebrand Szabolcs, cele două goluri fiind marcate de gălățeni în urma unor superiorități numerice. Steaua a intrat în avantaj și la a doua pauză, Yevgeni Lymasky a marcat cu 39 de secunde înainte de finalul treimii secunde. În debutul reprizei a treia, ce s-a încheiat cu scorul 1 - 3, Steaua și-a dublat avantajul, Mircea Oniciuc a marcat pentru 4 - 2. Dunărea a replicat prin reușita lui Andriy Butochnov, pasă Lorincz Levente, în minutul 8 al ultimei reprize, însă Steaua a mai marcat de două ori până la final prin Georgiy Kicha și Yevgeni Lymasky. La finalul jocului, conform statisticii oficiale, raportul șuturilor a fost net favorabil gălățenilor 49 - 28. 

Dunărea: Laszlo Arnold, Bogdan Popa - portari; 

Goga Attila, Hildebrand Szabolcs - Flinta Botond, Pal Zsombor - Ciprian Țapu, Timur Rasulov - Nandor Tamas - fundași;  

Robert Krajci, Valentyn Aleksiuk, Donatas Kumeliauskas - Szocs Szabolcs, Lorincz Levente, Nyerges Lajos - Marius Mărcuș, Adrian Irimia, Anton Butochnov - Alexandru Cristian Munteanu, Anton Cristian Popa, Andriy Butochnov - atacanți. 

Antrenori: Cornel Chiriță și Vitalii Donika.   

Înfrângerea de sâmbătă este a treia, din patru jocuri, cu Steaua, principala contracandidată la un loc în play-off. În clasament diferența dintre cele două echipe este de patru puncte avantaj pentru Steaua, dar și un trei meciuri în plus pentru bucureșteni.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger