Home » , » HOCHEI: FRHG a programat trei din jocurile restante ale Dunării

HOCHEI: FRHG a programat trei din jocurile restante ale DunăriiFederația Română de Hochei pe Gheață a programat trei din cele patru jocuri restante al hocheiștilor de la Dunărea. Primele jocuri, cele cu Sportul Studențesc, se vor disputa la finalul săptămânii, sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 18.30, și duminică, 8 octombrie, de la ora 11.30. După o pauză de o zi, marți, 10 octombrie, începând cu ora 18.30, Dunărea va primi replica celor de la Corona Brașov în primul meci, din cele două restante, cu echipa campioană.    

La finalul săptămânii viitoare Dunărea are programate alte două jocuri, de data asta conform programării inițiale, vineri - sâmbătă, 13 și 14 octombrie, de la ora 18.30, cu cei de la Progym Gheorgheni.  

În actuala ediție a Campionatului Național de seniori hocheiștii de la Dunărea au susținut patru jocuri, două etape duble, toate cele patru jocuri fiind pierdute cu Steaua Rangers București și Sport Club Miercurea Ciuc.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger