Home » » RUGBY: RCM Galați primește replica Aradului în Divizia Națională de Seniori

RUGBY: RCM Galați primește replica Aradului în Divizia Națională de SenioriDivizia Națională de Seniori programează în acest weekend meciurile din etapa a V-a, etapă în care RCM Galați va reveni la jocurile de pe teren propriu. Sâmbătă, 28 octombrie, de la ora 10.00, pe stadionul ”Municipal” (Gloria de lângă Autogară), gruparea gălățeană va primi repica celor de la CSU Aurel Vlaicu Arad. 

Jocul cu echipa din Arad este abordat de RCM Galați de pe locul șase în clasamentul la zi din Divizia Națională de Seniori cu cinci puncte din patru jocuri, în timp ce echipa din Arad ocupă locul opt, cu un singur punct, fără victorie în actuala ediție a Diviziei Naționale de Seniori. 

După jocul cu  echipa din Arad XV - le Galațiului va juca un nou meci pe teren propriu, sâmbătă, 4 noiembrie, de la ora 14.00, cu cei de la CS Năvodari, urmând ca turul sezonului regulat să fie încheiat la 11 septembrie, cu un joc pe terenul celor de la Bucovina Suceava. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger