Home » , , » Trei meciuri de prima ligă în cuplaj, sâmbătă, la ”Polivalentă”

Trei meciuri de prima ligă în cuplaj, sâmbătă, la ”Polivalentă”Program încărcat în acest weekend la Sala Sporturilor Dunărea. Trei meciuri, toate de prima ligă, sunt programate să se  dispute în succesiune sâmbătă, 28 octombrie.

Ziua va începe de  la ora 16.30, cu un joc din Liga Florilor. Echipa feminină CSU Danubius va juca în etapa a VI-a din LNHF cu Corona Brașov. Danubius este pe locul zece în clasament cu șase puncte din cinci jocuri, în timp ce echipa din Brașov ocupă locul patru cu 12 puncte acumulate în cinci jocuri.   

Începând cu ora 18.30, este programat jocul din Divizia A1 masculină de volei dintre Arcada Galați și Știința Explorări Baia Mare. După victoria de trei puncte de la București, cu Dinamo, Arcada a urcat pe podiumul Diviziei A1 cu nouă puncte din patru jocuri. Echipa din Baia Mare abordează jocul de la Galați de pe poziția a opta cu cinci puncte câștigate în patru jocuri.

În ultimul meci al zilei, de la ora 20.00, pe parchetul Sălii Polivalente vor intra fetele de la Phoenix. Echipa pregătită de Eugenio Rodrigues va juca cu SCM Timișoara - echipă nou promovată în LNBF: Cele două echipe sunt vecine de clasament, Phoenix este pe locul nouă cu patru puncte,  0 - 4, fără victorie în acest sezon, în timp ce echipa din Timișoara ocupă locul opt cu patru puncte 1 - 3.       
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger