Home » , , , » Florin Nini, despre introducerea biletelor la Sala Sporturilor Dunărea

Florin Nini, despre introducerea biletelor la Sala Sporturilor Dunărea

sursa foto: facebook.com/Phoenix Galați 

Președintele CS Phoenix Galați, Florin Nini, a vorbit la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, despre posibilitatea de introducere a biletelor al jocurile echipelor din Sala Sporturilor Dunărea. ”Eu de fiecare dată am spus că sunt de acord cu introducerea biletelor. Cred că încasările din bilete vor reduce o parte din cheltuieli. Concret, pe noi organizarea unui meci pe teren ne costa în jurul sumei de 3 mii de lei, aici fiind incluse cheltuieli cu pază, ambulanța, arbitri, masa oficială și altele. Dacă la un meci sala va fi plină, sau va fi măcar la 60% din capacitate, acei bani de pe bilete ne vor ajuta să acoperim cheltuielile”.  

Florin Nini a mai spus că o asemenea inițiativă trebuie să vină din partea municipalității. ”Dar introducerea biletelor nu o pate face un club dintr-o dată. O asemenea hotărâre trebuie să fie decisă de Consiliul Local, să spună, din acest moment echipele își vor gestiona accesul în Sala Sporturilor Dunărea numai cu bilete. Așa cum se întâmplă peste tot, spectacolul trebuie plătit. Depinde de fiecare club cum își va face strategia de marketing să atragă oamenii la sală, cu remarca că pensionarii și copii să aibă gratuitate”, a spus Florin Nini. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger