Home » , , , , » FOTBAL: CSU Dunărea de Jos deschide etapa a X-a din Liga a IV-a

FOTBAL: CSU Dunărea de Jos deschide etapa a X-a din Liga a IV-aÎn Liga a IV-a gălățeană sunt programate în intervalul 4 - 5 noiembrie, jocurile din etapa zecea. Sâmbătă, 4 noiembrie, se vor disputa trei jocuri. De la ora 12.00, pe stadionul Dunărea, CSU ”Dunărea de Jos” Galați revine la jocurile din Liga 4 cu un duel împotriva celor de la Avântul Drăgănești. Al doilea joc al zilei de sâmbătă se va disputa de la ora 14.00, între Avântul Vânători și Victoria Independența, iar de la ora 15.00, pe terenul sintetic al stadionului Dunărea, se vor întâlni nou promovatele Agrostar Tulucești și Viitorul Umbrărești. 

Duminică se vor disputa celelalte meciuri ale etapei începând cu ora 12.00. Viceliderul Gloria Ivești va juca pe stadionul ”Nicu Nour” din Ivești cu Juventus Toflea, Zimbrul Slobozia Conachi va întâlni pe teren propriu Viitorul Costache Negri, iar Muncitorul Ghidigeni va primi replica pe teren propriu a gălățenilor de la Quantum. Liderul Ligii, Unirea Braniștea stă în etapa a X-a din cauza numărului impar de echipe.    

Unirea Braniștea conduce în Liga a IV-a cu 24 de puncte din nouă jocuri, cinci puncte mai mult decât echipa de pe locul doi Gloria Ivești, 19 puncte, opt jocuri. Podiumul este completat de CSU ”Dunărea de Jos” și Zimbrul Slobozia Conachi, ambele cu câte 18 puncte. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger