Home » , , » FOTBAL: Echipa secundă FC Universitatea termină turul la Pașcani

FOTBAL: Echipa secundă FC Universitatea termină turul la PașcaniEchipele care activează în Liga a III-a feminină au programate în finalul acestei săptămâni meciurile din etapa a șaptea, ultima din tur. Echipa secundă de la FC Universitatea va încheia jocurile din tur cu o deplasare la Pașcani pe terenul echipei de pe locul trei din serie CSM Pașcani. 

Jocul din ultima etapă a turului este abordat de FC Universitatea 2 de pe locul șase în serie cu patru puncte acumulate în șase jocuri, golaveraj 12 - 17, în timp ce echipa din Pașcani a acumulat zece puncte în actuala ediție a Ligii a III-a în cele șase jocuri disputate. Jocul se va disputa pe stadionul CSM Pașcani și va fi arbitrat de Gabriel Mihuleac, iar cei doi arbitrii asistenți au fost delegați: Cosmin Ciuban și Andrei Diaconu - toți din Iași.    

Echipa secundă de la FC Universitatea - singurul club de fotbal feminin din regiune, este la sezonul de debut în ligile naționale din România, iar marea majoritate a jucătoarelor sunt debutante la acest nivel. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger