Home » , » FOTBAL: FC Universitatea joacă duminică ”finala” turului Ligii a II-a

FOTBAL: FC Universitatea joacă duminică ”finala” turului Ligii a II-a

foto: facebook.com/AFC Universitatea Galați


Liga secundă feminină de fotbal, Liga a II-a, revine duminică, 12 noiembrie cu jocurile din etapa a VI-a, penultima din tur. La Galați, pe stadionul ”Siderurgistul”, de la ora 11.00, se va disputa derby-ul dintre primele clasate din serie. Liderul serie întâi din Liga a II-a,  FC Universitatea Galați, va primi replica celor de la Selena Constanța, echipa de pe locul doi din serie, într-o adevărată finală a turului de campionat.

Înaintea etapei de duminică, penultima din tur, cele două echipe sunt la egalitate de puncte, dar departajate de golaveraj. FC Universitatea conduce în serie grație celor șase goluri în plus marcate, golaveraj 21 -  2, în timp ce echipa din Constanța a marcat 16 goluri și a încasat trei.      

După ”finala” seriei fotbalul feminin va continua pe stadionul Siderurgistul cu jocul echipei secunde a clubului gălățean. ”Satelitul” va juca în etapa a VI-a din Liga a III-a cu Vulpițele Galbene Roman.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger