Home » , , » FOTBAL: Hattrick Carmen Marcu și FC Universitatea face pasul în turul trei al Cupei

FOTBAL: Hattrick Carmen Marcu și FC Universitatea face pasul în turul trei al CupeiPe lângă cursa de promovare în Liga I FC Universitatea - singurul club de fotbal feminin din regiune, a debutat cu brio în cealaltă competiție organizată de FRF, Cupa României. Meciul de debut în actuala ediție a competiției KO, turul II, a fost câștigat de ”panterele negre” cu scorul 4 - 1, pe terenul colegei de serie din Liga a II-a, Onix Râmnicu Sărat. Gruparea gălățeană s-a impus cu scorul 4 - 1, la pauză 2 - 1, același scor cu care a debutat în campionatul Ligii a II-a, tot la Râmnicu Sărat cu Onix. 

Maria Stamate, în minutul 2, din fața porții dintr-o deviere greșită de la portar, a deschis scorul. Gazdele au reușit să ofere replica, în minutul 22 au egalat. Scorul pauzei a fost stabilit de internaționala Carmen Marcu, în minutul 43, gol marcat pe contraatac. La zece minute de la reluare, minutul 55, Carmen Marcu a dublat avantajul gălățean cu un gol marcat tot prin intermediul unui contraatac. În minutul 62 portarul  a Roxana Pazargic a menținut avantajul FC Universitatea după ce a apărat un penalty. Peste alte trei minute ”panterele” au rămas cu o jucătoare în minus, Georgiana Bobocea a primit cartonașul roșu și a fost eliminată. În inferioritate numerică FC Universitatea a mai marcat o dată, Carmen Marcu, în minutul 81, a reușit hattrickul, gol marcat din 10 metri, pe o greșeală a adversarilor in careul propriu. 

FC Universitatea: Roxana Pazargic - Georgiana Bobocea, Alexandra Ivan, Prisăcari Dumitrița, Elena Ivan, Andreea Plic, Mădălina Sfintes, Maria Stamate, Monica Bentoiu, Loredana Nica, Carmen Marcu. Rezerve neutilizate: Mirela Ciobotaru, Nicol Bucur, Andreea Surcică, Roxana Ioan, Irina Ivan, Denysa Negoiță, Valentina Ivan. Antrenori: Gabriel Călinescu și Alexandru Caracaș. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger