Home » , » FOTBAL: Metalosport a înregistrat o nouă înfrângere în Liga a III-a

FOTBAL: Metalosport a înregistrat o nouă înfrângere în Liga a III-aÎn etapa a XIV-a din Liga a III-a gruparea gălățeană Metalosport a susținut ultimul meci de pe teren propriu din tur. Gălățenii au primit replica celor de la AFC Hărman - una dintre echipele cu intenții de promovare în eșalonul superior la începutul campionatului, din a cărei lot fac parte câțiva jucătoru cu prezența în Liga I, Mugurel Buga, Florin Stângă sau Andrei Poverlovici. Jocul de pe stadionul Dunărea a fost pierdut de echipa gălățeană, scor 0 - 5, la pauză echipa din Hărman conducea cu scorul 3 - 0. 

Metalosport a început meciul cu formula: Tofean - Pintilie, Trandafir, Butunoiu D, Gohoreanu, Misăilă, Neamțu, Dragomir, Goupy, Mîrza, Serea. Rezerve: Butunoiu S, Farcaș, Cărare, Nanu, Partenie, Grădinaru, Enche. 

AFC Hărman: Tănase - David, Rusu, Poverlovici, Voicu, Stângă, Țuțu, Moraru, Mitrică, Turdean, Buga. Rezerve: Potcoavă, Celmare, Rotaru, Plumb, Răchiașu.      

Înfrângerea cu echipa din județul Brașov este a XIII-a în cele 13 jocuri disputate în actuala ediție a Ligii a III-a. Metalosport este ultima în sria I din Liga a III-a fără puncte, golaveraj 2 - 98. În ultima etapă din tur Metalospot are programat joc pe terenul celor de la KSE Tîrgu Secuiesc, 2 decembrie. 

Altfel, conform anunțului de aici  în urma unor restanțe financiare față de fostul antrenor, Mihai Ciobanu, clubul gălățean riscă să aibă punctaj negativ în loc de zero.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger