Home » , » FOTBAL: Metalosport a marcat un gol, dar a încasat 10 de la Aerostar Bacău

FOTBAL: Metalosport a marcat un gol, dar a încasat 10 de la Aerostar BacăuÎn Liga a III-a, seria I, s-au disputat jocurile etapei a XII-a. În cel mai dezechilibrat duel al etapei, în seria I, ultima clasată, Metalosport Galați, a primit replica celor de la Aerostar Bacău, echipa de pe locul doi, pe stadionul Dunărea. Jocul a fost câștigat de oaspeți cu scorul 10  - 1. Pentru Metalosport golul a fost marcat de Alexandru Misăilă, la scorul 6 - 0 pentru Aerostar. Este abia al doilea gol marcat de Metalosport în actuala ediție a Ligii a III-a, precedentul gol a fost marcat în urmă cu șapte etape de același Alexandru Misăilă. 

Metalosport: Tofan -  Enache, Goupy, Misăilă, Dragomir, Sîrbu, Serea, Mîrza, Nanu, Cărare, Partenie. Rezerve: S. Butunoiu, Gradinaru, Neamțu, Farcaș, Pintilie, Bayonne. 

Pentru Metalosprt a fost a a 11 -a înfrângere, din 11 jocuri disputate. Etapa viitoare, 18 noiembrie, este programat derby-ul județean cu Avântul Valea Mărului, de la Valea Mărului.      
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger